Projekti

Projekt RazličitostProjekt RAZLIČITOST

S novom školskom godinom 2017./2018. kreće i naš prvi veći projekt s ciljem izdavanja prve knjige dječjeg literarnog stvaralaštva na temu RAZLIČITOST.

Najkreativnije i najoriginalnije radove ćemo nagraditi, a zatim izdati i knjigu s izborom pristiglih radova. Klikni za opširnije…

 

U najavi:

Nikad ne bi pogodio!Projekt NIKAD NE BI POGODIO!

Pripremili smo još jedan zanimljiv natječaj za sva mlada i kreativna pera koja vole svoj zavičaj! Ljepote nekog zavičaja najbolje se predstavljaju simbolima, a nas zanima što je za vas najvažniji simbol vašeg kraja. Klikni za opširnije…

Projekt je namijenjen osnovnoškolcima, srednjoškolcima i čitateljima portala Top generacija.

 

Ljetni dnevnik, ali na moj načinProjekt LJETNI DNEVNIK, ALI NA MOJ NAČIN

Pozivamo vas da nam šaljete svoj ljetni dnevnik o aktivnostima, događajima, razmišljanjima, sanjarenjima, putopis, recenzije koncerata, izložaba, koji ćemo objavljivati na portalu Top generaciji.
Nećemo ocjenjivati tko je ljepše proveo ljeto, nego tko je kreativnije opisao provođenje ljeta. Klikni za opširnije…

Projekt je namijenjen srednjoškolcima i čitateljima portala Top generacija.

 

Vitezovi Proljetne livadeProjekt VITEZOVI PROLJETNE LIVADE
Osnovnoškolci, nakon projekta Različitost kojeg ste odlično odradili, još jedan projekt samo za vas. No ovaj put ćemo od vas zatražiti malo timskog rada: nema individualnog nastupa, nego samo literarni rad timova koji se sastoje od jednog učenika višeg razreda i jednog učenika nižeg razreda, a svi zajedno ćemo napraviti jednu slikovnicu o vitezovima Proljetne livade.
Klikni za opširnije…