Nedjelja, 26 svibnja, 2024
Vijesti iz udruge Mlada pera

Poziv za mlade pisce: osnovnoškolce, srednjoškolce…

Dragi mladi pisci i pjesnici,

želite li podijeliti svoje literarne bisere s cijelim svijetom? Sada imate priliku! Portal Top generacija otvorio je svoja vrata za vaše kreativne uratke!

Već više od 1800 literarnih radova pronašlo je svoje mjesto na našem portalu tijekom gotovo sedam godina postojanja udruge Mlada pera, koja s ponosom promovira dječje literarno stvaralaštvo. No, vjerujte nam, uvijek ima mjesta za nove priče, pjesme i eseje!

Možda ste do sada čuli kako se radovi samo s literarnih natječaja objavljuju na našem portalu ali želimo vam dati do znanja da je to daleko od istine! Top generacija otvorena je za sve vaše literarne uratke, bez obzira jeste li ih napisali u školi, u vlastitom domu ili negdje u prirodi. Vaše riječi su dragocjene i zaslužuju da se prošire svijetom!

Zašto biste trebali poslati svoje radove? Pa, evo nekoliko razloga:

1.Promocija vašeg talenta: Vaši radovi bit će dostupni tisućama čitatelja diljem svijeta, pružajući vam priliku da pokažete svoj literarni talent.

2.Inspiracija drugima: Vaše priče i pjesme mogu dotaknuti srca drugih mladih ljudi, potičući ih da i sami izraze svoje misli i osjećaje kroz pisanje.

3.Povezivanje s istomišljenicima: Upoznajte druge mlade autore i autorice koji dijele vašu strast prema pisanju, stvarajući zajednicu koja se nadahnjuje i podržava.

Pozivamo i učitelje da šalju radove svojih učenika! Podržavamo i cijenimo trud i kreativnost mladih, te se veselimo suradnji s vama u promicanju dječjeg stvaralaštva.

Nemojte čekati! Pošaljite nam svoje priče, pjesme, eseje ili bilo koji drugi literarni rad i pridružite se našoj Top generaciji mladih pisaca!

🚀 Pošaljite svoje radove na top_generacija@medjimurje.info i zajedno stvorimo svijet riječi koji će inspirirati i obogatiti!

Srdačan pozdrav,
Gorkić Taradi
predsjednik udruge Mlada pera

Svaki cent je itekako značajan!

Odgovori