Utorak, 19 ožujka, 2024
Vijesti iz udruge Mlada pera

Traži se srednjoškolac ili student spreman preuzeti važnu ulogu Zmajčeka Pozojčeka

05.09.2020. godine, subota, u 10,30 održat će se promocija slikovnice Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka u sklopu Dječjeg Zrinski Art Festivala u atriju Starog grada u Čakovcu i Muzejsko-informativnom centru (MIC).

Mladi  autori dali si truda i istraživali o temi o kojoj su pisali, vrlo vješto, maštovito u priču su ubacili Zmajčeka Pozojčeka, a opet su njihove priče, zbog mašte ili usprkos mašti, izrazito poučne! Spojili su sva tri tražena elementa: istraživanje, kreativnosti i poučnosti, a sve to objavljeno je u slikovnici Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka!

Red je onda da na promociji slikovnice djecu dočeka Zmajček Pozojček glavom i repom, druži se s njima i po želji fotka! Naravno da tu važnu ulogu može dobiti samo ozbiljno neozbiljan srednjoškolac ili student koji će biti nagrađen “zlatnicima”, kako to i priliči zmajevima! Naravno, očekuje se da, kao i svi zmajevi, bude fizički spreman biti maskota cca 3 sata (10:00 – 13:00 sati)

Promocija slikovnice održat će se uz performans djece s roditeljima pri čitanju priča iz slikovnice na “autentičnim” mjestima Staroga grada. Zmajček Pozojček iznenađuje djecu koja će s roditeljima pročitati priču iz slikovnice upravo –  slikovnicom!
Roditelji i djeca, možete se početi prijavljivati za čitanje priča!
Svi zainteresirani javite se na email udruga@mlada-pera.medjimurje.info!

EDIT: Uloga Zmajčeka Pozojčeka dodijeljena!

 

Svaki cent je itekako značajan!

2 thoughts on “Traži se srednjoškolac ili student spreman preuzeti važnu ulogu Zmajčeka Pozojčeka

  • Carmen

    Dobar dan,

    javljam se na vaš oglas. Htjela bih prijaviti svog sina za ulogu Zmajčeka Pozajčeka. On će sad krenuti u 2. r. gimnazije.
    Mi smo iz Zgb ali živimo u Oroslavju.
    Što taj Zmaj mora znati i da li su “zlatnici” u kunskoj protuvrijednosti? 😃

    Lp. Carmen Kržak

    Ps. Pišem tekstove za djecu, igrokaze… mogu li vam poslati neke uradke?
    Koja vam je adresa?

  • gtaradi

    Poštovana,
    uloga Zmajčeka Pozojčeka dodijeljena je odmah jučer, vrlo brzo nakon objave pa sam na kraju članka stavio edit o popunjenosti no puno Vam hvala na zainteresiranosti!
    Udruga Mlada pera na svim promocijama i medijskim nastupima interpretira isključivo radove mladih autora pristigle na naše literarne natječaje no ako želite da Vam neki rad objavimo na portalu Top generacija možete poslati na email top_generacija@medjimurje.info.
    Lp
    Gorkić Taradi

Odgovori