Petak, 19 travnja, 2024
Mediji o udruzi Mlada pera

Portal za škole: skole.hr

Portal za škole objavio članak za osnovnoškolce u RH kako mogu osvojiti zbornik Različitost je najzanimljivija boja života:

Udruga za promicanje dječjeg literarnog stvaralaštva i blogiranja “Mlada pera” poziva sve učenike osnovnih škola u Republici Hrvatskoj da pošalju svoj literarni rad (ili više njih!), uz suglasnost škole i roditelja, za objavu na portalu Top generacija.

Tri osnovne škole iz kojih pristigne najviše radova dobit će po tri primjerka zbornika “Različitost je najzanimljivija boja života”, a po jedan primjerak dobivaju autori tri najbolja rada pristigla u razdoblju od 25. svibnja do 25. lipnja 2018. godine. Riječ je o zborniku radova literata osnovnih škola pristiglih na natječaj o različitosti.

Radovi mogu biti na bilo koju temu, poezija ili proza, pa i oni iz starih školskih zadaćnica! Radove možete popratiti vlastitom fotografijom ili ilustracijom!

Cilj udruge “Mlada pera” je promicanje dječjeg, mladenačkog, učeničkog i studentskog literarnog stvaralaštva, poticanje na blogiranje osoba svih uzrasta te aktivno sudjelovanje u komentiranju društvenih, sportskih, kulturnih i socijalnih događanja.

Opširnije na http://www.skole.hr/aktualno/info-za-ucenike?news_id=16154